Puterea unui testimonial video!

banner-producatori-si-sigla-cu-macarale

De curand dupa aproape 8 ani de zile petrecuti impreuna si un copil de 6 luni, buna mea prietena s-a casatorit.

M-am bucurat enorm cand mi-a oferit statutul de domnisoara de onoare si ajutand-o la tot ceea ce avea nevoie de la: florile de brad, la udat, la imbracatul miresei pana la ingrijirea bebelusului si  aranjarea cat mai in detaliu a resturantului, decorarea lui si primirea invitatilor.

Timpul a fost scurt insa a trecut extrem de repede. Nunta s-a terminat, luna de miere a trecut si inceperea renovari apartamentului ii oferea mai mari batai de cap decat intreaga nunta.

Am decis s-o ajut si de data aceasta cum am facut si cu nunta si i-am oferit cea mai ieftina si simpla varianta: Vindem-ieftin.ro

Vindem-ieftin.ro este un concept unic in Romania!
Conceptul este unic si diferit prin faptul ca site-ul lor, spre deosebire de ceilalti furnizori din domeniul online, nu prezinta si preturile produselor. Asta pentru ca preturile variaza in functie de cantitătile comandate si cu cat cantitatile sunt mai mari, cu atat putem negocia mai mult cu furnizorii. Per total, garanteaza o economie de 10-20% la achizitii la un necesar ce include produse din mai multe categorii.

De asemenea ofera avantaje la achiziti de materiale de constructii cum ar fi:

– Clientii pot cumpara totul dintr-un singur loc, iar astfel pot economisi timp si mai ales bani.

– Nu mai alergi dupa materiale de constructii prin depozite, cautand cele mai bune preturi.

– Compari ofertele pe care deja le ai de la alti furnizori, asa te asiguri ca obtii cele mai bune preturi,

– Consiliere gratuita pentru clientii care au nevoie de informatii despre produse, avand consultant dedicat, castigi timp pentru ceea ce este cu adevarat important pentru tine,

– Marfa se livreaza direct de la producator, fiind ambalata corespunzator, ajunge la client in cele mai bune conditii.

– Puteti evita comisionul meseriasilor care recomanda depozitele, hypermarketurile sau anumite produse. Riscul la achizitie este zero. Ne asumam responsabilitatea si facem totul pentru ca, in final, clientii nostri sa beneficieze de o livrare perfecta si rapida.

– Vindem exact ce doreste clientul, nu primeste o alta marfa mai slaba calitativ sau produse care sunt pe stoc si trebuie rulate.

– Firmele isi pot externaliza serviciul de achiziti, scutind astfel cheltuieli cu personalul si administrarea acestui departament, dar si eventuale pierderi datorate comisioanelor care se dau, de obicei, celor de la achizitii. Or, prin externalizare, firmele castiga din ambele perspective. Nici personal, nici pierdere de timp, ci doar preturi negociate de noi in numele lor.

– Si pentru clientii – persoane fizice este mai avantajos sa-si comande materialele necesare de constructii prin Casa de Comenzi vindem-ieftin.ro.

Avantajele oferite de Vinde-ieftin.ro este exact ceea ce ei au nevoie: o munca usoara in minus, materiale de buna calitate si benefici de reduceri la comenzi, daca filmeaza o recenzie video pentru livrarea produselor.

Faptul ca nu aveau prea multe lucruri de scbhimbat in casa cum ar fi: gresie, faianta, tamplaria PCV, tapet, usile, renovat balconul, ferestrele, bucataria, livingul si alte mici materiale de constructii, munca a devenit foarte usoara si rapida in doar cateva zile.

Casa in cateva zile a fost practic nou nouta, un loc nou de joaca pentru bebe, bucatarie noua unde gatitul v-a fi mult mai usor si un living nou unde pot privi la tv si primit oaspetii intr-un ambient linistitor dar si romantic.

Casa este noua, perfecta si timpul liber este din plin, acum putem sa ne bucuram de cel mic in fiecare minut si ora si vazandul crescand intr-o casa plina de culoare, aer proaspat, linistit si plin de bucurie cu doar cativa banuti si ajutorul celor de la Vinde-Ieftin.ro

Acest articol face parte din proba patru din competita SuperBlog 2018.

Multumesc pentru vizita!
Kisses,-A!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s