Motive pentru care am ales WordPress pentru un site de beauty.

domaz

De ce m-am mutat pe platforma wordpress?

Activitatea mea ca si beauty blogger, a inceput in anul 2011 pe platforma blogspot, de atunci si pana in present blogul meu a suferit multe schimbari, asta pana cand am decis ca e cazul sa-l finalizez intr-un mod incat sa ramana asa pentru o perioada nedeterminata.

Acum cateva saptamani aveam nevoie de o schimbare, oarecum majora, asa ca am inceput sa refac o mare parte din articole, poze, link-uri, pentru a le posta pe o noua platforma si anume wordpress.

Din punctul meu de vedere, a experientei si a celor citite, wordpress-ul ofera un avantaj mai mare decat blogspot. Cei drept este putin mai complicat de folosit pentru inceput, mai putine obtiuni de editare a articolelor, a plugin-urilor, dar cu putin timp si cautare sunt sigura ca munca devina mai usoara.

La inceput am intors internetul cu fundul in sus pana am inteles cum functioneaza, asta dupa 2 esecuri in care am facut 2 site-uri, pe care ulterior le-am sters, nefiind multumita de rezultat. Va spun sincer ca wordpress-ul este mult mai greu si dificil de folosit decat blogspot, cel putin pentru persoanele invatate cu blogspot, asa cum am fost eu. Ca si orice lucru, la inceput munca este mai greu, dar cu cate un pas facut munca devine foarte usoara.

Domeniul nu l-am cumparat inca, am considerat ca bugetul meu de student, nu-mi permite momentan sa-mi cumpar unul, asa ca pentru moment am renuntat la acest pas.

Pentru inceput, wordpress la fel ca si blogspot este o plaforma gratuita. Este mult mai usor de instalat si aplicat plugin-urile. Poti schimba tema, modifica fondul, culorile. Si de asemenea cu reclame poti face si bani mult mai usor.

Din punctul meu de vedere, nu este nevoie sa fi profesionalism, programator sau sa ai o experienta in crearea unui site pentru a avea un blog sau oricare alt site pe aceasta platforma.

Eu m-am mutat pentru ca imi este mult mai usor sa gestionez articolele si sa le postez la timp, cei drept am luat o mica pauza din cauza licentei, insa cum voi termina cu ea munca mea va deveni mult mai usoara. Iar o alta cauza ar fi ca, de pe blogspot nu poti schimba domeniul pentru al face cu plata, in schimb pe wordpres, oricand il porti schimba si poti primi banuti.

Si ca tot veni vorba de bani, sa nu credeti ca imediat se fac, da e adevarat eu inca nu am investit bani in blog ci doar in produse, bani nu vin din prima si foarte usor, ai nevoie de timp, de vizualizari, share-uri, like-uri, commuri si asa mai departe, dar de asemenea cumpararea unul domeniu, iti solicita o anumita suma de bani, insa datorita articoleleor postate si al cititorilor, banii vor veni inapoi.

Eu personal nu ma grabesc, consider ca nu am nevoie acum de a-mi prelungi domeniul, cei drept te ajuta enorm insa cu timpul voi schimba acest lucru, acesta fiind motivul principal al mutari mele de pe fosta platforma.

Per total, wordpress este o solutie ideala pentru a incepe o afacere online, Are multe avantaje pentru a crea un site de beauty cum il am eu.

Ma simt multumita de progresul facut si de oportunitatile oferite de el.

Acestea sunt unele din motive pentru aceasta schimbare. Ele poate vor mai exista pe parcurs, dar pentru moment timpul este limitat asa ca ma rezum la atat.

Cam atat pentru azi, sper ca te-am ajutat in alegerea unui site.

Sunt curioasa daca tie iti place wordpress sau blogpot, asa ca astept sa-mi scrii mai jos.

Acest articol este scris pentru competita SuperBlog2018.

O zi superba si multumesc pentru vizita.

Kisses, -A!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s